L'escriptora i periodista de Catalunya Ràdio Blanca Busquets
L'escriptora i periodista de Catalunya Ràdio Blanca Busquets
Barcelona

Blanca Busquets, premi Llibreter en literatura catalana per "La nevada del cucut"

L'escriptora i periodista de Catalunya Ràdio Blanca Busquets ha guanyat el Premi Llibreter que cada any atorga al Gremi de Llibreters de Catalunya. L'obra premiada en la categoria de literatura catalana és l'ultima novel·la de l'autora, "La nevada del cucut", una història centrada en dues dones de diferents èpoques però de la mateixa família que han de lluitar per trobar el seu lloc al món i estan unides per la seva passió literària.

Actualitzat
"La nevada del cucut", publicada per Rosa dels Vents, és un homenatge a la literatura i a les veus anònimes que la componen. En la categoria d'altres literatures, el guanyador del Premi Llibreter és el nord-americà David Vann i l'obra "Sukkwan Island" (publicada per Empúries), en què aborda una relació angoixant entre un pare i el seu fill, ja que el pare de l'autor es va suïcidar quan ell tenia 13 anys. Es tracta de la primera novel·la de l'escriptor, que ha estat un fenomen a França i els Estats Units.

Finalment, l'il·lustrador ja consagrat de llibres infantils Peter Schössow ha estat premiat en la categoria de millor àlbum il·lustrat per "Mi primer coche era rojo", per la "seva habilitat per combinar l'originalitat de la història amb la tendresa de les il·lustracions".
Anar al contingut