Barcelona

El xat del temps, amb Francesc Mauri

Com cada dijous a les 11.30, el meteoròleg de TV3 i Catalunya Ràdio Francesc Mauri ha participat en el xat del 3cat24. Els usuaris li han preguntat sobre les previsions pels pròxims dies, a les portes d'un cap de setmana de tres dies. Francesc Mauri ha dit que "els matins podrien ser assolellats. Dissabte a la tarda hi pot haver algun ruixat, mentre que diumenge farà sol tot el dia. De dia ja notarem calor, sobretot diumenge".

Actualitzat
El meteoròleg de TV3 Francesc Mauri ha conversat amb els usuaris del 3cat24, al xat d'"El temps en directe".

Els lectors li han preguntat pel temps que farà els pròxims dies, a les portes d'un cap de setmana llarg, ja que dilluns és festiu a tot Catalunya. Francesc Mauri també parlarà de les pluges que han caigut arreu en les darreres hores. Francesc Mauri ha dit que "els matins podrien ser assolellats. Dissabte a la tarda hi pot haver algun ruixat, mentre que diumenge farà sol tot el dia. De dia ja notarem calor, sobretot diumenge".

Aquest xat és una aposta del 3cat24 per oferir nous canals de participació als lectors, perquè puguin preguntar, en directe, als professionals de diferents àmbits.

A continuació podeu llegir tota la conversa:






NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut