Barcelona

Anglada creu que el govern farà el "ridícul" amb la denúncia pels xecs als immigrants

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, defensa que la seva propaganda electoral és "legal i realista" i la justifica amb el Pacte Nacional per la Immigració aprovat el 2008, que donava "ajudes econòmiques exclusives per als immigrants", segons les seves paraules. Per això, PxC considera que el govern farà el "ridícul" amb la denúncia que ha interposat contra el partit per la propaganda que va repartir durant la campanya electoral, que constava de xecs emesos per la Generalitat amb valors de milers d'euros a noms d'immigrants.

Actualitzat
El govern català va anunciar dimarts que interposaria una demanda contra Plataforma per Catalunya per falsedats en la propaganda electoral que va enviar als ciutadans durant la campanya de les eleccions municipals del 22 de maig. La Generalitat va argumentar que el partit d'Anglada mentia perquè el pacte preveu serveis per a la integració social de tota la ciutadania i en cap cas ajudes econòmiques només per a immigrants.

Justament arran d'aquest anunci del govern, el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ja va amenaçar dimarts de retirar el xec en blanc que la seva formació havia ofert a CiU al Vendrell si la demanda tira endavant. "Vull dir-li al senyor Francesc Homs que li expliqui al seu alcaldable al Vendrell, el senyor Benet Jané, que no confiï en els vots de Plataforma per Catalunya per ser alcalde del Vendrell", ha assegurat Anglada.


Anar al contingut