Tarragona

Forns contradiu el seu partit i aposta per un pacte CiU-PP a Tarragona

Victòria Forns, candidata de Convergència i Unió a Tarragona, diu que el millor per a la ciutat és un pacte entre CiU i el Partit Popular, amb el qual continua negociant. Forns contradiu l'executiva del seu partit, que vol que governi la llista més votada, el PSC.

Actualitzat
Les negociacions entre CiU i el PP per formar govern a Tarragona estan molt avançades, segons ha afirmat en una entrevista a Catalunya Ràdio la cap de llista convergent, Victòria Forns. Forns diu que és el millor per a la ciutat i contradiu així les directrius del seu partit, que a les últimes hores ha apostat pel respecte per la llista més votada.

La cap de llista Victòria Forns troba molt lloables els principis del seu partit de respectar la llista més votada, però diu que a Tarragona es negociarà en clau local i que el millor és un pacte amb el PP, hores d'ara molt avançat: "Pots respectar-les, les opinions del teu partit, però no tens per què estar-hi d'acord. Per tant, jo respecto les opinions del meu partit, crec que sóc una persona lleial en tots els àmbits de la meva vida, també en el polític. Però crec que, en clau local, el més convenient per a Tarragona fóra un pacte amb el PP, però faltarà que el PP i CiU ens posem d'acord en totes les qüestions que tenim sobre la taula".

Forns ha reconegut que el repartiment de l'alcaldia és encara un motiu de desacord amb els populars, però també altres qüestions com la simplificació de l'administració, el futur de la tabaquera o la mobilitat i seguretat de la ciutat.

Si finalment no s'arriba a un pacte amb els populars, CiU facilitarà un govern en minoria del PSC.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut