Barcelona

Montilla diu que el govern de CiU comença una ofensiva neoliberal amb la llei òmnibus

El primer secretari del PSC, José Montilla, ha enviat una carta als militants en què assegura que el govern d'Artur Mas ha començat una ofensiva neoliberal que, amb l'excusa de la crisi econòmica, està destruint l'arquitectura social de Catalunya. Per Montilla, el principal exemple d'això és la llei òmnibus que prepara l'executiu de Convergència i Unió per simplificar l'administració.

Actualitzat
L'expresident de la Generalitat José Montilla parla d'ofensiva neoliberal i de destrucció de l'arquitectura social fent servir la llei òmnibus que prepara el govern de CiU, una reforma que engloba en un sol tràmit una gran quantitat de canvis legislatius.

Montilla ha posat com a exemple la llei de barris, que, segons diu, és una de les iniciatives més aplaudides dels governs d'esquerres, i amb la nova llei òmnibus quedarà en no res.

En una carta als militants, el primer secretari dels socialistes catalans afirma que la llei òmnibus no aconseguirà l'objectiu de simplificar l'administració sinó més aviat al contrari, ja que provocarà un caos administratiu i un greuge entre rics i pobres.

José Montilla també alerta contra el que considera la maquinària publicitària del govern, que diu que fa culpable de tot el govern espanyol, amb la complicitat dels que qualifica de traïdors del PSC.
Anar al contingut