Facebook

El Facebook també parla català

Estem buscant els millors grups i pàgines en català dins la xarxa social més coneguda del moment. Si en coneixes alguns que t'interessi recomanar als altres, digue'ns-ho via comentari, tuit o al mateix Facebook.

Actualitzat
Perquè sabem que el Facebook no només és ple de senyores que xafardegen ni d'esdeveniments avorrits als quals els teus "amics" et conviden, des del 3cat24 busquem aquells grups i pàgines creades per internautes catalans que destaquin sobre la resta, ja sigui per la seva utilitat o per la seva originalitat.

Per aquesta raó, si en coneixes alguns que creus que ens poden interessar, envia'ns-en el nom o l'adreça al correu, deixa un comentari a la pàgina, fes-nos un tuit o comenta-ho al mateix Facebook i li donarem veu perquè ressoni per tota la xarxa.

Els grups i pàgines que estem buscant haurien de tenir interès general, ser de bon gust, estar escrits i comentats principalment en català i tenir una actualització constant.

Ajuda'ns a seguir el moviment del català a la xarxa!


MAIG 2011

No volem pagar 3,95 euros al mes per fer servir Feisbuc!
. Aquest grup va sortir davant la idea que Facebook deixés de ser gratuït.
Salvem la Filosofia, ara!, un grup creat per Xavier Serra que proposa "recollir experiències, testimonis i idees sobre l'ensenyament de la Filosofia a Secundària".
Som Europa! - "Unity in diversity"
, un grup acadèmic que treballa per augmentar la consciència d'europeïtat entre els estudiants d'arreu, començant pels centres educatius i les ciutats.
Més enllà Economia és un grup "per parlar d'economia i coses afins, en català, per descomptat".
Jo vaig ser a la manifestació del 10-J! és un grup que agrada a més de 4.000 persones.
Activitats gratuïtes és un "punt de trobada per a aquelles persones que coneixen i volen donar a conèixer esdeveniments als quals es pot assistir gratuïtament".
A mi també m'agraden les festes majors de poble, una pàgina de Facebook que s'ha convertit en l'agenda de les festes majors d'arreu de Catalunya.
Receptes de cuina del Marroc és una recomanació de la Georgina Caimel. Si t'agrada la cuina i t'agrada el Marroc, aquest espai està fet per a tu.
Muntem una gran manifestació en defensa de les línies en valencià, un grup que es mobilitza "davant un atac frontal a la llengua pròpia dels valencians".


*Ajuda'ns a descobrir els grups i pàgines del Facebook. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions de l'abril, les recomanacions del setembre al novembre del 2010 , o del desembre del 2010 al març del 2011.



Anar al contingut