Gerri de la Sal

Foment inicia les obres de la variant de l'N-260 a Gerri de la Sal

El Ministeri de Foment comença les obres de la variant de la nacional 260 a Gerri de la Sal, al Pallars Sobirà, una obra molt esperada però que neix amb les crítiques del territori per la falta d'un accés nord al municipi. Els treballs d'aquest tram de l'Eix Pirinenc, de 2,2 quilòmetres amb un túnel de 976 metres, tenen un pressupost de més de 46,2 milions d'euros i s'allargaran tres anys.

Actualitzat
El projecte de la variant de Gerri de la Sal inclou un únic accés al poble per la part sud, mentre que el territori demana també un altre accés a la zona nord, ja que segons diu l'alcalde en funcions i president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Xavier Ribera, un únic accés "dificulta la mobilitat de la gent del poble", per la qual cosa han reclamat que "tècnicament es pugui fer millor".

Segons Foment, la Unió Temporal d'Empreses, formada per Copisa i l'enginyeria TAU i encarregada dels treballs, també executarà els camins de serveis per garantir l'accés a les finques agrícoles i a les propietats pròximes a la carretera mentre durin les obres.


Anar al contingut