Imatge d'Irene Rigau durant una entrevista a Catalunya Ràdio
La consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, creu que el debat educatiu ha d'oblidar polèmiques.
Barcelona

El curs escolar començarà el 12 de setembre i acabarà el 22 de juny

El Consell Escolar ha decidit que el curs escolar 2011-2012 començarà el 12 de setembre. Famílies, sindicats de professors, ajuntaments i altres sectors implicats estan molt satisfets amb el dictamen. Irene Rigau ha anunciat que s'accepta la data i que el calendari es farà públic aquest dimecres. També es determina que cada centre disposarà de cinc dies que es podran compactar en una mateixa setmana, si es demana autorització a Ensenyament.

Actualitzat
El Consell Escolar de Catalunya (CEC) ha decidit que la data d'inici del curs escolar serà el 12 de setembre. Després de la proposta del Departament d'Ensenyament, que apuntava al dia 7 de setembre, i davant el desacord dels sectors implicats, es va corregir la forquilla i es va ampliar del 9 al 15 de setembre.

Finalment, el CEC ha determinat, amb l'acord dels familiars, els professors i els ajuntaments, que el curs 2011-2012 començarà el 12 de setembre i s'acabarà la docència el 2 de juliol.

Tant les famílies com els sindicats de professors s'havien mostrat partidaris que el curs comencés el 12 de setembre i no el 7, com va plantejar d'entrada el Departament d'Ensenyament. Ara, la mateixa consellera d'Ensenyament, Irene Rigau, ha anunciat que s'accepta la data i que el nou calendari es farà públic aquest dimecres.

També s'ha acordat que els exàmens de setembre a Secundària i a primer de Batxillerat es faran entre el 3 i el 4 de setembre, i les extraordinàries de segon de Batxillerat se celebraran al juny.


Anar al contingut