Futbol

El CE Sabadell empata al camp de l'Eibar (1-1) i torna a Segona A 18 anys després

El Centre d'Esports Sabadell torna a ser equip de Segona A després d'empatar al camp de l'Eibar (1-1) en el partit de tornada del "play-off" d'ascens. Marc Fernández, en el minut 56, ha avançat l'equip arlequinat i ha fet insuficient l'empat de Manolo Lanzarote pels locals. Tot i el patiment final, els nois de Lluís Carreras han fet història en retornar el Sabadell a la categoria de plata 18 anys després.

Actualitzat
Conscients del que es jugaven, cap dels dos equips ha buscat el gol obertament en els primers minuts de partit. La primera ocasió clara ha trigat 20 minuts a arribar i l'ha protagonitzat l'arlequinat Marc Fernández amb un xut sec que ha refusat com ha pogut Irureta, el porter eibarrès. Els locals han replicat amb un llançament massa creuat de Lago Júnior, però han pressionat en els compassos finals de la primera meitat, en què De Navas ha salvat el Sabadell sortint als peus d'Altuna.

L'Eibar ha sortit a pressionar a la segona meitat i al primer minut ja ha disposat d'una primera ocasió, una rematada de cap d'Altuna que ha marxat fora. L'ocasió més clara ha arribat, però, poc després, en un llançament també desviat de Manolo Lanzarote. Quan més pressió feia l'equip armer, però, ha arribat el gol del Sabadell en un contracop perfectament culminat per Marc Fernández.

En uns minuts finals dominats pels nervis, el Sabadell ha resistit molt bé les envestides desesperades de l'Eibar i ha obtingut el premi final a una magnífica temporada.

Celebracions a Sabadell

La ciutat de Sabadell celebra aquest diumenge l'ascens del seu equip a la Segona Divisió, divuit anys després de perdre la categoria. El club ha preparat una rua que començarà a les set a l'estadi de la Nova Creu Alta i anirà fins a l'ajuntament vallesà. En aquest punt hi haurà els parlaments dels membres del cos tècnic i la plantilla.