Tarragona

S'aixeca el secret de sumari del "cas Pallaresos"

Ja s'ha aixecat el secret de sumari del "cas Pallaresos". A l'acusat, Ramon Laso, presumpte assassí de la seva exdona i del seu excunyat, se li imputen dos delictes d'homicidi i un de suplantació d'identitat. L'advocat de la família Lamas va presentar la denúncia aquest dimecres, ja que els germans de Júlia Lamas, l'exdona de l'imputat, creuen que Ramon Laso no tan sols és culpable d'haver-la matat, sinó que també va intentar apoderar-se de la seva part de la casa. La gran incògnita continua sent l'indret on es van amagar els cossos.

Actualitzat
Laso portava una fotocòpia del DNI de la desapareguda el mateix dia que va ser detingut, i ara s'ha descobert que una part de la casa dels Pallaresos s'ha posat a la venda.

Segons l'advocat de la família Lamas, Pere Sutil, "li van ensenyar una escriptura a la immobiliària, en la qual hi havia una altra persona en lloc de la senyora Lamas. Per tant, hi ha la sospita o que l'han suplantat per fer una escriptura nova o que es tracta d'una escriptura falta". A més, Sutil ha pogut revisar les declaracions que va fer Ramon Laso davant del jutge i diu que estan plenes de contradiccions. "Estem parlant d'un psicòpata. Es pensa que és més llest que ningú i que pot enganyar tothom."

Laso també tenia la targeta sanitària del seu excunyat Maurici Font i, segons el sumari, també va suplantar la seva identitat per poder cobrar la pensió d'invalidesa. Al xalet dels Pallaresos, de diners no en faltaven, ja que en total hi van trobar quinze mil euros repartits per tota la casa.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut