Barcelona

El Parlament aprova que Renfe informi més dels trens adaptats per als usuaris amb poca mobilitat

El Parlament ha aprovat per unanimitat que Renfe ofereixi més informació dels horaris de circulació de trens adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. La cambra també ha demanat que Foment acceleri el pla d'adaptació de les estacions per a les persones que es troben en aquesta situació.

Actualitzat
El Parlament ha aprovat per unanimitat que Rodalies i Regionals informin més, tant al web com a les estacions, de la circulació dels trens adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.

La resolució, presentada pel diputat del PP Santi Rodríguez, busca que les persones que van en cadira de rodes estiguin més informades dels trens adaptats. Rodríguez ha demanat "un esforç d'informació perquè aquestes persones puguin programar els seus viatges".

D'altra banda, Convergència i Unió ha esmenat la proposta perquè el Ministeri de Foment acceleri l'adaptació de les estacions de tren per a persones amb poca mobilitat. El diputat de CiU Josep Rull ha assegurat que en el cas de Rodalies de Barcelona "només 30 estacions de les 120 estan adaptades, i en el cas de Regionals, només una desena de 80".

El text aprovat per tots els grups també demana que totes les franges horàries tinguin tren adaptat per a persones amb mobilitat reduïda.
Anar al contingut