Facebook

El Facebook també parla català

Estem buscant els millors grups i pàgines en català dins la xarxa social més coneguda del moment. Si en coneixes alguns que t'interessi recomanar als altres, digue'ns-ho via comentari, tweet o al mateix Facebook.

Actualitzat
Perquè sabem que el Facebook no només és ple de senyores que xafardegen ni d'esdeveniments avorrits als quals els teus "amics" et conviden, des del 3cat24 busquem aquells grups i pàgines creades per internautes catalans que destaquin sobre la resta, ja sigui per la seva utilitat o per la seva originalitat.

Per aquesta raó, si en coneixes alguns que creus que ens poden interessar, envian's el nom o l'adreça al correu, deixa un comentari a la pàgina, fes-nos un tweet o comenta-ho al mateix Facebook i li donarem veu perquè ressoni per tota la xarxa.

Els grups i pàgines que estem buscant haurien de tenir interès general, ser de bon gust, estar escrits i comentats principalment en català i que comptin amb una actualització constant.

Ajudan's a seguir el moviment del català a la xarxa!


ABRIL 2011

. M'agrada que el cinema en català arribi a Hollywood. Un grup que promou el cinema rodat en català.

. Bibliotecaris de Paper
La pàgina del fanzín dels bibliotecaris en català. Creat per Eli Ramírez.



*Ajuda'ns a descobrir els grups i pàgines del facebook. Deixa'ns als comentaris alguna recomanació i la destacarem aquí.

** Pots consultar les recomanacions dels mesos anteriors.

Anar al contingut