Barcelona

500 estudiants i professors de la UB protesten al rectorat per les retallades

Uns 500 alumnes i professors associats de la Universitat de Barcelona han protestat al rectorat per les retallades. La protesta ha obligat a suspendre una reunió del Consell de Govern. El rector, Dídac Ramírez, s'ha negat a rebre'ls i els ha emplaçat a reunir-se demà al matí. Els estudiants es queixen de l'augment del preu de les matrícules i els professors associats de la precarietat laboral.

Actualitzat
Uns 500 estudiants i professors associats de la UB s'han concentrat al rectorat en contra de les retallades. Primer ho han fet a l'exterior de l'edifici de la plaça Universitat i després davant la sala on s'havia de fer la reunió del Consell de Govern.

Davant d'aquests fets, el rector de la UB, Dídac Ramírez, ha suspès la reunió i ha accedit a trobar-se demà al matí amb representants dels dos col·lectius per conèixer les seves reivindicacions.

Els professors associats demanen millores en les seves condicions laborals i econòmiques davant la possibilitat de retallades en la plantilla universitària. Per la seva banda, els estudiants no volen que s'elimini la segona convocatòria d'exàmens, és a dir, la del setembre, ni que s'apugin les matrícules.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut