L'exconseller d'Educació Ernest Maragall (Foto: ACN)
L'exconseller d'Educació Ernest Maragall (Foto: ACN)
Barcelona

Maragall, perplex que Zaragoza qualifiqui de plàcida l'executiva postelectoral del PSC

Encara en plena ressaca electoral, les divergències al PSC després dels mals resultats electorals són difícils d'amagar. Una mostra és la piulada que l'exconseller d'Educació Ernest Maragall ha fet al Twitter poc després que el secretari d'Organització del seu partit, José Zaragoza, ha estat entrevistat a "El matí de Catalunya Ràdio". Maragall s'ha mostrat perplex que Zaragoza hagi dit que l'executiva va ser plàcida. "Pensava que jo havia assistit a l'executiva, però m'equivoco. Devia ser una altra reunió", diu l'exconseller.

Actualitzat
Als micròfons de Catalunya Ràdio, José Zaragoza ha reconegut la preocupació del partit després dels resultats de les eleccions municipals i l'ascens del PP i Plataforma per Catalunya, i ha afegit que serà l'expresident José Montilla qui liderarà el procés de renovació del partit socialista en el proper congrés del mes d'octubre.

L'executiva del PSC d'aquest dilluns en què es van avaluar els resultats electorals obtinguts per la formació, va durar quatre hores i va servir, tal com va explicar Miquel Iceta, per constatar que serà al congrés previst per l'octubre on es decidirà quin és el nou rumb del PSC.
Anar al contingut