Futbol

El Reial Madrid confirma el fitxatge de l'espanyolista José Callejón

Ja és oficial. El davanter de l'Espanyol José Callejón és el tercer reforç per a la plantilla del Reial Madrid de la temporada 2011-12, després dels fitxatges dels turcs Nuri Sahin i Hamit Altintop. Callejón, format al planter madridista, torna al Bernabéu després de la seva etapa a l'Espanyol i signarà per cinc temporades. L'operació s'ha tancat amb un cost que ronda els cinc milions d'euros. L'Espanyol el va fitxar fa tres temporades per 1,2 milions, amb una clàusula en la qual el Reial Madrid podia repescar el jugador durant dos anys, que va decidir no exercir.

Actualitzat
Nascut a Motril fa 24 anys, Callejón torna al Reial Madrid, on es va formar durant sis temporades al seu planter, després de créixer com a futbolista a l'Espanyol, on ha passat de jugar al centre de l'atac a convertir-se en un ràpid i hàbil extrem. En les seves tres temporades a l'Espanyol ha disputat 97 partits de Lliga i ha marcat deu gols, sis dels quals en la campanya que acaba de finalitzar.

Podria ser moneda de canvi

D'aquesta manera, Callejón es converteix en el tercer fitxatge del Reial Madrid després de la contractació de Nuri Sahin, a canvi de deu milions d'euros al Borussia Dortmund, i Hamit Altintop, que arriba amb la carta de llibertat procedent del Bayern de Munic. Mourinho, que va donar el vistiplau a l'operació, decidirà si Callejón entra en alguna futura operació o cobreix el forat que deixarà Pedro León, al qual el Reial Madrid busca un traspàs.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut