Madrid

Els indignats acampats a la plaça del Sol de Madrid decideixen allargar la protesta una setmana més

Els indignats de la plaça del Sol han decidit en una assemblea general prolongar l'acampada una setmana més "com a mínim", fins al proper diumenge, una vegada conclogui la nit electoral. No obstant això, encara queda per decidir de quina manera mantindran el campament establert a la plaça madrilenya.

Actualitzat
A la mitjanit de diumenge a dilluns, un cop hagi acabat la jornada electoral, es farà un minut de silenci per evidenciar la continuïtat de la protesta. Alhora, els manifestants tenen previst decidir el temps que es quedaran a la plaça del Sol per mitjà de la celebració d'altres assemblees que tindran lloc en diferents barris madrilenys, al llarg de la propera setmana.

Durant l'assemblea general, diversos representants de les comissions i subcomissions del campament s'han mostrat favorables a continuar a la plaça.

De tota manera, abans de la votació definitiva, els acampats han recollit tres possibilitats per donar continuïtat a la protesta. Els indignats han plantejat quedar-se una setmana més "com a mínim" -l'opció finalment escollida-, esperar que el moviment sigui capaç d'"estructurar un sistema de treball independent" o, per acabar, quedar-se a la plaça fins a aconseguir totes les reivindicacions.

Al llarg d'aquesta setmana també volen prendre noves decisions i deixar constància de les seves propostes, conjuntament amb d'altres acampades.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut