Nombrosos edificis van quedar afectats pels terratrèmols de Llorca.
Nombrosos edificis van quedar afectats pels terratrèmols de Llorca.
Llorca

A Llorca es pot votar amb documents caducats i en sis col·legis s'habilitaran carpes electorals

El terratrèmol de Llorca (Múrcia) ha oblitgat a prendre mesures especials de cara a les eleccions de diumenge, entre d'altres, que els habitants de Llorca poden votar amb el DNI i el passaport caducats o amb el permís de conduir. A més, en sis col·legis electorals es vota en carpes.

Actualitzat
Després del terratrèmol del passat 11 de maig, que va provocar nou morts i gairebé 300 ferits, nombrosos ciutadans van haver d'abandonar precipitadament les cases, fet que va ocasionar, en nombrosos casos, que les persones es deixessin els documents dins dels habitatges.

Per solucionar aquest problema, la Junta Electoral ha permès que es pugui votar amb documents caducats i també amb el carnet de conduir.

Dels més de 57.000 habitants de Llorca amb dret a vot, els que corresponen a sis col·legis electorals votaran en carpes muntades per a l'ocasió, que substituiran les instal·lacions danyades pel terratrèmol.

Durant tot el dia, diversos operaris han col·locat taules, cadires, cabines i urnes a les carpes, que són al costat dels col·legis inutilitzats.
Anar al contingut