Londres

Un futbolista de la Premier League denuncia Twitter per ficar-se en la seva vida privada

Qui és CTB? Aquesta és la resposta que no es pot publicar. Respon a la referència d'un futbolista de la Premier League que ha denunciat Twitter per publicar detalls de la seva vida privada. Aquest futbolista té el que es coneix com una "ordre mordassa", un mandat judicial que impedeix que els mitjans britànics es fiquin en la seva vida. Aquesta norma havia impedit que el seu nom sortís relacionat amb una exconcursant del "Gran Hermano" britànic en els tabloides del país. Usuaris de Twitter, però, van publicar la informació i ara els advocats del jugador reclamen que l'empresa els doni informació de qui va infringir l'"ordre mordassa" perquè els puguin portar als tribunals.

Actualitzat
Un futbolista professional porta Twitter davant la justícia després que els seus usuaris van revelar informació suposadament protegida relacionada amb la seva vida privada.

Aquest jugador està protegit per una de les denominades "ordre mordassa", és a dir un mandat d'un jutge que impedeix a la premsa publicar detalls de la vida privada d'una persona.

L'ordre judicial va impedir que el tabloide "The Sun" revelés la identitat del futbolista, que està casat, i publiqués que havia tingut una relació adúltera de sis mesos amb una exconcursant del "Gran Hermano" britànic, Imogen Thomas, de 28 anys, model i "exmiss" de Gal·les.

Però Twitter no és la premsa britànica i alguns usuaris del portal van aconseguir, presumptament, identificar el nom de l'esportista gràcies a unes inicials que surten als documents judicials de l'"ordre mordassa": CTB.

Per això, els advocats del jugador han informat que han presentat una sol·licitud a l'Alt Tribunal de Londres per demanar a Twitter que els doni "informació limitada amb relació a l'ús il·legal de Twitter per part d'un petit nombre de subjectes que podrien haver infringit una ordre judicial".

Els representants legals del futbolista insisteixen que no demanden Twitter sinó que li exigeixen la informació per portar davant dels tribunals les "persones desconegudes" que estan darrere d'aquesta suposada revelació d'informació confidencial.

Tot i la petició, és poc probable que hi pugui haver conseqüències ja que Twitter està fora de la jurisdicció de Londres.
Anar al contingut