Barcelona

Els acampats difonen la protesta amb mitjans d'expressió digital

Recollim el conjunt d'enllaços que permeten seguir què diuen les persones que protagonitzen les protestes a diverses ciutats espanyoles mitjançant els seus canals d'expressió, des del Twitter fins als grups de les xarxes socials.

Actualitzat
El 3cat24 ja ha fet diversos reculls d'aquestes expressions, com aquest que es va fer quan les acampades començaven, després d'anotar el suport que les etiquetes rebien al Twitter. A més, s'ha informat d'un manifest que distingia la protesta catalana de la resta. 

Ara mateix, entre altres informacions, es pot accedir a un conjunt variat de mitjans que expressen les opinions dels acampats.

Manifestos

Catalan Revolution Se separa de les propostes emergides a Plaza del Sol, com ara la circumscripció electoral única, i apunten cap a la independència. No apareix als webs de l'acampada però ha tingut molta circulació.

Manifest de l'AcampadaSol

Todos a Una Por Fin  Manifest que circula pel Twitter però que en diversos llocs s'anuncia que no ha estat aprovat. Conté propostes com ara una reforma de la llei electoral que faci que cada vot valgui el mateix sense proporcionalitat territorial.

Informació dels acampats

Acampada 15M Blog que recull totes les acampades que hi ha a les ciutats espanyoles i també fora d'Espanya, gairebé sempre davant l'ambaixada d'Espanya a la capital del país.

Tomalaplaza.net
  Recull informació sobre el conjunt de les protestes.

#yeswecamp Agrega amb diversos ginys els missatges enviats al Twitter que contenen com a etiqueta ("hashtag") el nom de l'acampada de cada ciutat. A hores d'ara n'hi ha cinquanta.

yeswecamp Recull imatges, acudits, frases i una llista de candidats imputats per corrupció que es presenten a les llistes del 22 de maig.

SpanishRevolution Agrega informació, manifestos, tuits, connexió als canals en directe.

Nolesvotes Era als orígens del moviment. Proposa no votar els partits majoritaris i esmenta expressament el PP, el PSOE i CiU.

DemocraciaRealYa Va convocar les manifestacions del dia 15 però les acampades s'han anat desmarcant d'aquest grup inicial i ho han deixat clar en notes insistents

RealDemocracyLondon
Grup que dóna suport al moviment des de la capital britànica.

Mapa de les acampades

Grups al Facebook

Barcelona

València

Palma

Madrid

Tenerife

Sant Sebastià

Conca

Sevilla

Segòvia

Vigo

Santander

Salamanca

Emissions de vídeo en directe

Plaça Catalunya de Barcelona

Plaza del Sol de Madrid

Viquipèdia

En català

En castellà

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut