Zapatero, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Zapatero, en una imatge d'arxiu (Foto: Reuters)
Madrid

Zapatero diu que "cal escoltar" els indignats perquè "hi ha raons" per al descontentament

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, creu que "cal escoltar" els manifestants de l'anomenat Moviment 15M perquè "hi ha raons perquè expressin aquest descontentament" i ha reconegut que els partits polítics "han de millorar". Zapatero ho ha dit en una entrevista concedida al canal de televisió Telecinco.

Actualitzat
"Cal escoltar, cal ser sensibles perquè hi ha raons perquè expressin aquest descontentament i aquesta crítica", ha manifestat Zapatero. Segons el cap de l'executiu, és possible "enfortir" i "millorar", sempre "dins del curs dels països que han aconseguit més quotes de benestar, que són els països democràtics, amb democràcia representativa i amb partits". "Els partits han de millorar? Sí. Per descomptat", ha respost Zapatero.

Les paraules del també secretari general del PSOE formen part d'un reportatge més ampli sobre la seva campanya electoral que emetrà aquest divendres Telecinco i són les seves primeres paraules davant d'un micròfon sobre les concentracions promogudes per grups com Democràcia Real Ja, NoElsVotis o Joventut Sense Futur.
 
Anar al contingut