Una parella d'Israel posa a la seva filla el nom Like
Una parella d'Israel posa a la seva filla el nom Like
Jerusalem

Una parella posa el nom Like a la seva filla pel "M'agrada" del Facebook

Inspirats en la revolució de les xarxes socials i, especialment, en el Facebook, una parella israeliana ha posat el nom Like, en al·lusió al "M'agrada" d'aquesta xarxa social, a la seva filla.

Actualitzat
A Jerusalem, una parella ha escollit el nom Like per a la seva filla amb referència a la icona "M'agrada" de la xarxa social Facebook, que els internautes utilitzen per publicar que una informació o apunt d'un perfil els agrada.

El pare de la nena, Lior Adler, va dir que el nom els semblava modern i innovador. La parella va explicar que primer van verificar que el nom no existís ni hagués estat utilitzat prèviament, ja que, segons el pare, aquesta era la principal condició per posar-l'hi. Afirmen que "like" és la denominació moderna d'"ahava", "amor" en hebreu, segon motiu per assignar aquest nom a la seva filla.

Després del naixement de la Like, el pare va publicar aquest esdeveniment en un apunt del Facebook, que va rebre 40 "M'agrada".

Aquesta parella s'uneix a moltes altres que han empleat noms insòlits per anomenar els seus fills. Una parella apassionada de la cuina va posar Pie, o "pastís", al seu primer fill i, al segon, Vash, "mel" en hebreu.




Anar al contingut