Barcelona

El Museu Frederic Marès reobre les portes completament remodelat

Després de dos anys d'obres, el Museu Frederic Marès ha tornat a obrir les portes aquest dissabte completament remodelat. Durant el tancament, les obres d'art han estat apartades de les mirades dels visitants, adormides sota embolcalls de plàstic. Ara, tornen a estar exposades per a tot aquell que les vulgui veure. El museu ha invertit 4 milions d'euros en la rehabilitació arquitectònica i en la restauració de les nombroses escultures. La peculiar ubicació del centre també ha fet necessari refer-ne la senyalització. L'obertura s'ha fet amb un horari especial, que s'allargarà fins a la una de la matinada, aprofitant que se celebra la Nit dels Museus.

Actualitzat
El Museu Frederic Marès és considerat un dels llocs importants en el món del col·leccionisme. Entre les seves parets hi podem trobar crucifixos, retaules, figures i milers d'obres d'art que un incansable Frederic Marès va acumular al llarg de la seva prolífica vida.

El museu ha reobert les portes amb algunes sales noves i una col·lecció de joies de l'escultor Alonso Berruguete.

Participació en la Nit dels Museus

D'altra banda, una setantena de museus catalans es preparen per a la Nit dels Museus de dissabte, entre ells el Museu Frederic Marès.

Els centres han organitzat jornades de portes obertes i diverses activitats per donar a conèixer les exposicions i el seu fons artístic.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut