Blogger informa els usuaris de la no-disponibilitat del servei.
Blogger informa els usuaris de la no-disponibilitat del servei.
Estats Units

El servei de blogs de Google elimina per error continguts dels seus usuaris

El servei de blocs Blogger de Google ha patit un error pel qual els usuaris no poden publicar continguts i, a més, tot el que s'ha publicat des de l'11 de maig s'ha eliminat.

Actualitzat
Google va programar un temps d'inactivitat la nit de dimecres per dur a terme les operacions de manteniment. Durant aquest temps, el servei permetia la lectura però no l'actualització de continguts.

No obstant això, l'actualització va tenir problemes. En aquests moments és possible consultar els blocs encara que no es permet publicar noves entrades ni consultar les efectuades a partir de dimecres passat, quan hi va haver l'error en l'actualització.

Segons publica l'equip de Blogger a Twitter i en el fòrum de la plataforma, aquesta interrupció és deguda a "problemes amb una actualització de manteniment rutinària".

Segons que expliquen els responsables, estan treballant per capgirar la situació. Com a resultat, les fotografies i comentaris que tots els usuaris van publicar després de les 7.37 de l'11 de maig del 2011 "s'han eliminat".

Blogger ha publicat constants missatges a Twitter demanant disculpes pels fets i asseguren que els seus enginyers estan "treballant de valent" per tornar a la normalitat al servei i restaurar els seus missatges i comentaris.

A més, l'equip de Blogger ha anunciat que "una vegada que la feina estigui enllestida" i hagi tornat a la normalitat el servei de blogs publicaran "un informe" sobre els errors i les conseqüències derivades de la interrupció.

Anar al contingut