Francisco Camps, quan va anunciar la seva dimissió
Francisco Camps seu aquest dilluns al banc del Tribunal Superior de Justícia.
Twitter

Les millors #etiquetes en català

En aquesta secció us presentem una selecció de les millors #etiquetes en català que hi ha al Twitter, una de les xarxes socials més conegudes. Si saps d'alguna etiqueta en català i penses que pot ser interessant, digue'ns-ho via comentari, tuit o a través del correu Elmeu3cat24@tv3.cat.

Actualitzat
Cada dia hi ha més usuaris del Twitter que utilitzen etiquetes en català. Per aquest motiu, des d'El meu 3cat24 volem oferir un recull dels millors "hashtags" que corren per la xarxa en la nostra llengua.

Avui dijous, la xarxa es debat entre la crítica, el suport i la burla després de la dimissió de Francisco Camps com a president de la Generalitat Valenciana, segons va anunciar ell mateix ahir a la tarda com a "sacrifici personal" i per tal de no perjudicar Mariano Rajoy en les eleccions generals que s'han de fer pròximament. Al Twitter, etiquetes com ara #Camps, #campsxoriço, #gurtel o la que avui destaquem #adeucamps recullen les aportacions dels tuitaires, mentre que els comentaris de suport es concentren sobretot a un grup de Facebook i a un espai de la web del PP valencià dedicat a recollir mostres d'ànim a l'expresident valencià.



Ajuda'ns a seguir el moviment del català a la xarxa!

Si vols col·laborar en la tasca de descobrir els "hashtags" en català, deixa'ns als comentaris alguna recomanació i la destacarem aquí. També ens pots enviar un correu a Elmeu3cat24@tv3.cat o registrar-te i difondre tu mateix, en el format que més t'agradi (text, foto, vídeo o àudio), el que creguis que és el millor #hashtag en català.

Altres etiquetes que hem destacat són:

#frasesapmenangles, #acampadabcn, #alguhohaviadedir, #puntcat, #incendis, #totssomguardiola, #mamapor, #cogombre, #municipals, #retallades, #aixino, #catalanades, #seguim, #orgull, #santpere, #10-J, #musicaencatala

Anima-t'hi i participa-hi!

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut