Barcelona

Un atropellament mortal causa retards en la línia del Vallès dels FGC

El servei de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya ha tingut retards importants tot el matí per un atropellament mortal que hi ha hagut entre les estacions de Valldoreix i Sant Cugat a les nou. Segons han informat els FGC, l'atropellament ha fet que el servei s'interrompés durant més de mitja hora entre l'estació de Sarrià i les de Terrassa i Sabadell. Després, els combois han tornat a circular, però només per una única via i cada 25 minuts. Les línies afectades han estat la S1 i la S2 en direcció cap a Sant Cugat, Sabadell i Terrassa, que han acumulat retards força importants. El servei per les dues vies s'ha restablert a les dotze, però no s'ha recuperat l'horari habitual fins a les dues.

Actualitzat
Un atropellament mortal que ha tingut lloc a les nou del matí ha ocasionat retards a la línia S1 i S2 dels FGC durant tot el matí.

Cap a les 9.37 hores, els combois han pogut començar a circular de nou entre Sarrià i els dos finals de línia, però per una sola via i amb un tren cada 25 minuts, cosa que ha fet que el servei es prestés fora de l'horari habitual, amb retards molt importants però que fonts de FGC han xifrat en uns 25 minuts.

A més, els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya han suprimit els trens de la S5, cap a Rubí, i la S55, cap a la Universitat Autònoma, i se circula per via única entre les estacions de la Floresta i Sant Cugat.

La circulació de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Avinguda Tibidabo) ha funcionat en tot moment amb normalitat.

A les dotze del migdia s'ha restablert la circulació habitual per les dues vies, però els trens han continuat circulant amb retard fins a les dues del migdia.
Anar al contingut