El candidat del PSC a Reus, Lluís Miquel Pérez
El candidat del PSC a Reus, Lluís Miquel Pérez
Reus / Barcelona

Lluís Miquel Pérez demana que es tanqui el Circuit de Catalunya i es destinin els diners a sanitat

El PSC en comença a estar fart, d'escoltar sempre la cançoneta del govern de Convergència que diu allò que tant de dia com de nit la culpa la té Madrid. Això, tant per justificar unes retallades que troben ideològiques i afecten equipaments municipals, com també per justificar que són incapaços de negociar amb el govern del PSOE el fons de competitivitat.

Actualitzat
Des de Reus, Lluís Miquel Pérez ha demanat que es prioritzi la despesa social i, posats a marcar prioritats, que tanquin el Circuit de Catalunya, el de Montmeló, i destinin els diners que hi dediquen a la sanitat. "Tenim un magnífic circuit de Fórmula 1 per anar a Barcelona. Que tanquin el circuit. I no cal que tanquem ni hospitals, ni quiròfans, ni residències. Perquè un govern ha de tenir molt clar què és el prioritari. I el que és prioritari és el servei de cara a les persones, no els cotxes de Fórmula 1".

I des de Barcelona, Jordi Hereu, ha defensat que el fons de competitivitat que li toca a Catalunya s'ha d'aconseguir negociant amb Madrid, no fent-se la víctima. "Jo exigeixo que tots els governs compleixin els seus compromisos, i que òbviament el govern espanyol pagui el que li toca i que ho faci a través d'un acord que estic segur que es donarà".

La reclamació d'aquest fons es debatrà demà al Congrés,  i es visualitzarà com el PSC i Convergència tenen prioritats diferents.
Anar al contingut