Tarragona

Tornen a inspeccionar l'hort de Ramon Laso, acusat de matar l'exparella i el cunyat als Pallaresos

Els Mossos d'Esquadra tornen a inspeccionar l'hort de Ramon Laso, l'home que van detenir als Pallaresos, a Tarragona, acusat de matar l'exparella i el cunyat, perquè suposadament allà hi hauria enterrats els cossos de les víctimes. Els Mossos actuen per ordre del jutge que investiga el cas i que fa unes quantes setmanes va ordenar l'ingrés a la presó del detingut.

Actualitzat
Segons fonts de la investigació, la recerca s'està fent amb un georadar d'alta precisió cedit per una empresa especialitzada en aquestes recerques. L'advocat de les famílies dels desapareguts, Pere Sutil, ja fa setmanes que havia demanat sense èxit aquestes proves.

Aquesta mateixa recerca ja es va fer al novembre del 2009, uns mesos després de les desaparicions, sense que se'n trobessin les restes.

Ramon Laso va ser condemnat a més de 57 anys de presó l'any 1993 per un doble assassinat. L'any 1988 va matar la que era la seva dona en aquell moment i va deixar el cos a la via del tren per simular que havia estat un suïcidi. Un any després, va matar el fill de sis anys que tenien comú, en el que semblava un accident de cotxe a la carretera de Xerta, a Gandesa. A la presó, però, no hi va estar ni set anys, ja que tenia molt bon comportament i va treballar a l'economat per reduir el temps de condemna.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut