El cap de la Unitat d'Estupefaents dels Mossos, Antoni Salleras, en una imatge d'arxiu
El cap de la Unitat d'Estupefaents dels Mossos, Antoni Salleras, en una imatge d'arxiu
Barcelona

La Fiscalia recorrerà les imputacions als mossos acusats de protegir narcotraficants

El fiscal Emilio Sánchez Huguet recorrerà les imputacions als sis Mossos d'Esquadra acusats de protegir narcotraficants. Sánchez Huguet no està d'acord amb la decisió del jutge que els agents imputats van encobrir un grup de traficants de droga. Entre els imputats hi ha el cap de la Unitat d'Estupefaents dels Mossos, el sotsinspector Antoni Salleras, a qui s'acusa de sis delictes, entre els quals el d'obstrucció a la justícia. En la interlocutòria feta pública, el jutge també apunta cap a cinc mossos més entre sergents, caporals i un agent.

Actualitzat
La Fiscalia recorrerà la imputació dels sis mossos que, segons un jutge, van encobrir un grup de narcotraficants als quals no van investigar. Segons el recurs de la Fiscalia, la imputació del cap de la Unitat d'Estupefaents dels Mossos, Antoni Salleras, i cinc agents del seu grup no està prou fonamentada.

En canvi, el jutge creu que hi ha prou indicis per relacionar-los amb el presumpte narcotraficant Manuel Gutiérrez Carbajo, informador de la policia en casos de corrupció policial, com els dels prostíbuls Riviera i Saratoga.

El magistrat ha imputat fins a sis delictes a Salleras, després d'acusar-lo d'haver avisat un grup de narcotraficants que ell mateix els estava investigant. El conseller d'Interior, Felip Puig, ha apel·lat a la presumpció d'innocència dels sis mossos imputats.
Anar al contingut