Imatge de Guillem i Caterina amb els vestits de nit sortint de Clarence House (Foto: Reuters)
Caterina ha lluït un altre preciós vestit per estar més còmoda durant la festa nocturna. (Foto: Reuters)
Londres

Els ducs de Cambridge continuen la festa al palau de Buckingham amb 300 convidats

Després de l'enllaç entre el príncep Guillem i la princesa Caterina, unes 600 persones han assistit com a convidades a la recepció posterior que ha ofert la reina Isabell II. El convit nupcial ha restringit el nombre de convidats, que ha passat dels 2.000 que han vist el "sí, ho vull" a pocs més de 600. Al final del dinar, Guillem i Caterina han tallat un pastís nupcial de vuit pisos, amb 900 flors de sucre i cobert de glacejat blanc. El seu disseny simbolitzava la rosa d'Anglaterra, el card d'Escòcia, el narcís de Gales i el trèvol d'Irlanda. Més tard, a la nit, han estat 300 les persones que han celebrat amb els nuvis un sopar, mentre que els Middleton han ofert una festa privada amb un sopar per a 100 convidats.

Actualitzat
Abans del pastís, tots els convidats han pogut tastar les delicadeses preparades per 21 xefs, 10.000 canapès, alguns més tradicionals com els de rosa de salmó fumat escocès i formatge de cabra amb nous caramel·litzades, però també n'hi ha hagut amb ingredients més avantguardistes, com per exemple el cruixent en forma de bombolla i canapès dolços per tancar l'àpat, que s'ha fet a peu dret en una de les estances del palau.

El que destaca és que tots els ingredients són de procedència britànica, tal com havien demanat els nuvis específicament. També ho ha estat el xampany, Pol Roger NV Brut Reserve.

La festa ha durat fins a les 5 de la tarda, quan els ducs de Cambridge han sortit del palau de Buckingham en un Aston Martin descapotable conduït pel mateix príncep Guillem, i han anat fins a Clarence House per descansar i agafar forces per al fi de festa, a partir de les vuit del vespre.

El palau de Buckingham es converteix en discoteca

Un cop refets, i canviats, Guillem amb esmòquing i Caterina, amb un altre delicat vestit paraula d'honor de color blanc, amb una rebeca, també blanca i un cinturó de diamants, dissenyat per la mateixa Sarah Burton, de la firma Alexander McQueen, han anat fins al palau de Buckingham, on el príncep Carles ha ofert una festa per a 300 persones, els amics de la parella, que s'ha allargat fins a altes hores de la matinada. En el moment dels tradicionals discursos, el príncep Enric, germà del nuvi i padrí de la cerimònia, havia promès no mossegar-se la llengua, així com Michael Middleton, el pare de la núvia.

El palau s'ha omplert de música, amb un discjòquei per fer ballar els assistents. El saló del tron s'ha convertit en una zona "chill out", i per tancar la festa, a altes hores de la matinada, s'han repartit entrepans de bacó per recuperar les forces.

La reina Isabel II i el seu marit, el duc d'Edimburg, ja van anunciar que no assistirien a aquesta festa, i han marxat a passar el cap de setmana fora de Londres, i han deixat el palau a la disposició de la parella.

Sopar privat ofert pels Middleton


Paral·lelament a aquesta festa, els Middleton, pares de la duquessa de Cambridge, han ofert un sopar per a 100 convidats a l'hotel Goring de Londres, l'hotel on Caterina va passar la seva darrera nit de soltera amb la família.

Els serveis de neteja entren en acció

A primera hora ha començat la feinada per netejar els carrers de Londres, on es podia veure el rastre del milió de persones que van omplir la capital britànica per expressar el suport a la parella.
Anar al contingut