Una grua carrega la furgoneta accidentada.
El vehicle ha sortit de la via i ha caigut en un terraplè de 20 metres d'alçada.
Sant Quirze del Vallès

Una nena de dos anys morta i cinc ferits en un accident de trànsit a Sant Quirze del Vallès

Sis membres d'una mateixa família s'han vist implicats en un accident de trànsit a Sant Quirze del Vallès. Una nena de dos anys ha mort, i els pares i tres germans han resultat ferits. El sinistre ha passat aquest dissabte a la tarda al quilòmetre 16 de la carretera C-1413, quan la furgoneta en què viatjava la família ha sortit de la via en un revolt, per causes que encara no se saben, i ha caigut en un terraplè de 20 metres d'alçada. No hi ha cap més vehicle implicat.

Actualitzat
El mateix pare ha portat la seva filla, de 2 anys, en estat molt greu a l'Hospital de Terrassa, on no han pogut fer res per salvar-la i n'han certificat la mort.

La mare i tres fills més, d'edats compreses entre els 6 i els 13 anys, han resultats ferits. El pare també estaria ferit, però de menor consideració.

Els primers que han assistit els afectats han estat els efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques. En un helicòpter medicalitzat han traslladat un nen d'11 anys en estat greu a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Fonts del centre confirmen que es troba estable i el seu estat no és greu.

Un altre membre de la família, de 6 anys, ha estat traslladat en ambulància en estat greu a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.

La mare, de 33 anys, i un altre nen, de 13, també han estat evacuats amb ferides lleus a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.
Anar al contingut