Hospitalet de Llobregat

Descarrila un tren regional entre Bellvitge i l'estació de Sants sense fer ferits

Protecció Civil informa que un tren regional que cobria la ruta Lleida-Barcelona ha descarrilat entre Bellvitge i l'estació de Sants a les deu del matí d'aquest dissabte. Concretament, ha descarrilat l'últim vagó del tren. Segons les mateixes fonts, no hi ha hagut ferits. A hores d'ara, l'alerta pel descarrilament ja ha estat desactivada i els aproximadament 100 viatgers del comboi accidentat ja han fet el transbordament a un altre tren que els ha portat a la seva destinació. La incidència ha provocat retards i restriccions a la línia R2 Sud.

Actualitzat
La Direcció General de Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l'alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya pel descarrilament del tren regional que cobria el trajecte entre Lleida i Barcelona.

El pla s'ha activat a les deu del matí i ha estat actiu mentre ha durat el trasllat dels passatgers a un altre tren, poc abans de tres quarts d'onze del matí. Renfe i Adif hi han desplaçat tècnics per dur a terme les operacions de restabliment del servei.

Servei restringit

El servei en aquesta línia, l'R2 Sud, ha quedat restringit entre Sant Vicenç de Calders i l'estació de França, per una banda, i l'aeroport del Prat i Sant Celoni per l'altra.

La circulació ha quedat suprimida entre Vilanova i la Geltrú i l'estació de França, mentre que els trens entre Sant Vicenç de Calders i l'estació de França faran parada a totes les estacions.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut