Barcelona

L'Hospital Clínic tanca les urgències del carrer València

L'Hospital Clínic de Barcelona tanca les urgències del carrer València com a conseqüència dels ajustaments que hi haurà a l'hospital per la reducció del 10% del pressupost de la Conselleria de Salut de la Generalitat. El centre, que va obrir fa vint anys per descongestionar les urgències del Clínic, tancarà definitivament les portes al públic a les 22.30 hores. La direcció d'Urgències de l'hospital ha destacat la "gran tasca assistencial" practicada fins ara pel dispensari.

Actualitzat
El servei que ara tanca atenia 14.980 urgències anuals, de les quals unes 5.600 aniran a partir d'ara a la seu del Clínic, al carrer Villarroel, i la resta seran derivades al centre d'atenció primària Manso, on hi ha un centre d'urgències d'atenció primària, i a l'Hospital Plató.

El dispensari atenia molèsties menors com febre, refredats, esquinços i alguns casos de traumatologia, i, segons el delegat de CGT al Clínic, Albert Sancho, el seu tancament provocarà un "col·lapse" de les urgències de l'hospital. Sancho ha advertit que els temps d'espera, que ha situat entre tres i quatre hores, augmentaran fins a les sis per aquesta situació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut