Lliga de Campions

El Madrid venç a mig gas al camp del Tottenham (0-1) i es trobarà amb el Barça a les semifinals de la Champions

L'"euroclàssic" ja està servit. El Madrid va guanyar el Tottenham a White Hart Lane (0-1) i s'ha classificat per a les semifinals de la Champions, on es trobarà amb el Barça. Després del 4-0 del Bernabéu, l'equip blanc va controlar amb comoditat el ritme del partit i només Bale i Pavlyuchenko creaven perill. Carvalho va veure la groga en el 39 i es perdrà l'anada contra els blaugrana al Bernabéu. A la represa, el porter Gomes va tornar a estar poc encertat i es va empassar un xut llunyà de Cristiano Ronaldo.

Actualitzat
Un gol de Cristiano Ronaldo amb la col·laboració del porter Gomes va certificar l'accés del Reial Madrid a la semifinal de la Champions. Per enfrontar-se amb el Barça, Mourinho no podrà comptar amb Carvalho, que va ser amonestat i haurà de descansar el partit d'anada. L'àrbitre italià Rizzoli, en canvi, va perdonar la targeta a Sergio Ramos, que també l'hauria allunyat del primer partit contra l'equip de Guardiola.

Els anglesos van protestar dues accions no sancionades com a penal, una de Xabi Alonso amb Modric i una altra d'Albiol amb Pavlyuchenko. Pel que fa a futbol, poc. Özil, tot just començar el partit, i Sergio Ramos, a la sortida d'un córner, van portar el perill madridista. Pavlyuchenko, després d'una centrada de Lennon i un cop de cap de Defoe a la segona part, va fer patir Casillas.

D'aquí al final, Mourinho va protegir l'equip substituint Ramos i Cristiano Ronaldo, tots dos en perill per les targetes, i Xabi Alonso, home bàsic al Madrid. El futbol està d'enhorabona. En divuit dies, quatre Barça-Madrid.