Londres

Microsoft ja treballa amb StreetSide per competir amb StreetView de Google

Microsoft porta a Europa un sistema per competir amb Google Street View, segons informa EFE. La companyia està realitzant captures dels carrers de Londres per donar serveis de cartografia amb imatges en el seu producte Bing StreetSide. En els propers mesos el servei arribarà a més països d'Europa.

Actualitzat
El servei de mapes amb fotografies de Microsoft arriba a Europa enmig de la polèmica generada per Google StreetView. Google ha hagut de respondre davant dels tribunals per denúncies sobre privacitat relacionades amb el seu servei. La situació ha arribat al punt que Google deixarà de fer fotografies a Alemanya. Enmig de la polèmica, Microsoft ha decidit competir amb Google amb un servei similar.

Bing StreetSide és un sistema de cartografia que permet als usuaris veure imatges reals dels carrers i edificis de les ciutats. Microsoft ha decidit portar aquest servei a Europa després d'experimentar-hi als Estats Units. Segons el diari "The Telegraph", Microsoft ha posat en funcionament quatre vehicles als carrers de Londres que estan començant a fer fotografies. Nokia és l'empresa responsable de la tecnologia que captarà els carrers britànics per a Microsoft.

Es creu que el servei estarà disponible a la Gran Bretanya d'aquí uns dos mesos i després s'haurà d'estendre per altres països europeus.

Anar al contingut