Capçalera de la manifestació (Foto: EFE)
La manifestació ha estat convocada per diverses associacions de víctimes del terrorisme. (Foto: EFE)
Madrid

Milers de persones reclamen a Madrid que "ETA quedi fora de les eleccions"

Milers de persones s'han manifestat aquest dissabte a la tarda a Madrid per exigir al govern que impedeixi que cap formació política afí a ETA tingui representació en cap ajuntament després del 22 de maig.

Actualitzat
Una pancarta amb el lema "Per la derrota del terrorisme, ETA fora de les eleccions" ha obert la marxa convocada per l'Associació de Víctimes del Terrorisme. A la convocatòria s'hi han sumat d'altres associacions com la liderada per l'expresident de l'AVT Francisco José Alcaraz, mentre que se n'han mantingut al marge d'altres com la Federació Autonòmica de Víctimes del Terrorisme o l'Associació 11-M.

El Partit Popular hi ha participat amb una àmplia representació, però amb les absències de Mariano Rajoy i José María Aznar.

Crits contra Zapatero i Rubalcaba

Durant la marxa, s'han sentit crits contra el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i contra el ministre de l'Interior, Alfredo Pérez Rubalcaba.

La manifestació ha acabat a la plaça Colón de Madrid, amb les intervencions de representants de víctimes dels àmbits militar, judicial i polític i amb unes paraules finals de la presidenta de l'AVT, Ángeles Pedraza, mare d'una víctima de l'11-M.
Anar al contingut