La Haia

Set morts i tretze ferits en un tiroteig en un centre comercial holandès

Tiroteig mortal en un centre comercial als Països Baixos. Un home amb una arma automàtica ha disparat contra la multitud a la població d'Alphen aan den Rijn, a 20 quilòmetres d'Amsterdam. L'últim balanç és de set persones mortes, entre elles l'autor dels fets, que s'ha suïcidat. Tretze persones més han resultat ferides de diversa consideració, tres de les quals es troben en estat crític. L'agressor era, segons testimonis dels fets, un home ros d'uns 25 anys. Els agents encarregats del cas han confirmat que l'home és conegut per la policia però no han aclarit, com apunten alguns mitjans, si havia deixat una carta dirigida a les autoritats.

Actualitzat
El tiroteig s'ha produït a l'entrada del centre comercial De Ridderhoff, en un suburbi d'Alphen aan den Rijn, passades les dotze del migdia de dissabte. El lloc estava molt concorregut i l'aparició de l'home armat ha provocat el pànic. La policia ha evacuat el centre i ha acordonat la zona. També s'han evacuat tres altres àrees comercials de la ciutat per prevenció.

L'agressor era veí de la localitat i conegut per la policia. Per ara no han transcendit els motius que l'haurien portat a cometre aquest acte.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut