Barcelona

Arale torna a les llars catalanes en una nova edició en DVD

Arale, Sembei, Pisuke, la senyoreta Yamabuki... Són noms japonesos amb els quals tota una generació va créixer i va passar les tardes després de l'escola. Trenta anys més tard, la sèrie d'animació basada en el manga d'Akira Toriyama torna de la mà de Toei Animation i Edebé Audiovisual.

Actualitzat
Per primera vegada a l'Estat s'editarà en DVD el "Dr. Slump", la mítica sèrie d'animació que TV3 va estrenar ara ja fa quasi 30 anys. La productora de la sèrie ha arribat a un acord amb Edebé Audiovisual per a la reedició de la sèrie, així com amb diverses marques del territori per al marxandatge de productes o amb Planeta deAgostini per a la publicació del manga.

El "Dr. Slump" és una sèrie d'animació japonesa basada en el manga d'Akira Toriyama i que es va començar a publicar l'any 1981. Durant quatre anys i 18 volums, Toriyama va idear el món i els personatges d'una pintoresca vila anomenada La Vila del Pingüí, una illa imaginària on es viuen tot tipus de peripècies. "Dr. Slump" va esdevenir l'avantsala de la gran obra mestra de Toriyama, "Bola de Drac", en la qual els personatges arribarien a coincidir en un episodi d'homenatge a Arale i els seus amics.


L"Info-k" ha recordat el personatge d'Arale en aquest vídeo.

Anar al contingut