La diputada del PSC, Rocío Martínez Sampere, compareix al Parlament. (Foto: ACN)
Sampere ha destacat que el partit farà "confrontació" si s'elimina la sisena hora. (Foto: ACN)
Barcelona

El PSC veu "gravíssim" eliminar la sisena hora perquè provocaria "desigualtats" i anuncia "confrontació"

Els socialistes catalans carreguen contra la decisió del govern de retirar la sisena hora en aquelles escoles on no compleixi una funció pedagògica. La diputada del PSC, Rocío Martínez Sampere, diu que seria un pas "gravíssim" que comportaria "desigualtats" i "diferències insalvables" entre l'escola pública i la concertada. Martínez Sampere recordat que aquesta sisena hora "va costar moltíssim d'implementar" i que es va fer "per una noció bàsica d'igualtat".

Actualitzat
El PSC avisa el govern de la Generalitat que s'equivoca si vol retirar la sisena hora. La diputada Rocío Martínez Sampere ha sortit al pas de les informacions que alerten que el govern preveu eliminar l'allargament de la jornada en aquells centres on no hi hagi una funció pedagògica clara.

Sampere assegura que "renunciar-hi equival a treure els alumnes que van a l'escola pública un any sencer". La política socialista afegeix que "si tens uns alumnes que s'escolaritzen tres anys i uns altres dos, les diferències són bastant insalvables perquè en un any aprens moltes coses".

La diputada del PSC ha avisat que els socialistes catalans en faran un "tema polític de confrontació" en cas que es confirmi l'eliminació de la sisena hora.
Anar al contingut