Castelldefels

Mor el vigilant de l'estació de Renfe de Castelldefels després d'una agressió

El vigilant de seguretat de l'estació de Renfe de Castelldefels poble ha mort aquest divendres a primera hora del matí després d'haver rebut diversos cops durant una discussió amb un viatger. La policia municipal ha detingut al mateix lloc dels fets el presumpte agressor, que té antecedents penals per un delicte de lesions, i els Mossos d'Esquadra s'han fet càrrec de la investigació. Segons sembla, el fet de no portar bitllet hauria desencadenat l'agressió mortal. L'alcalde de Castelldefels s'ha mostrat molt prudent a l'hora de pronunciar-se sobre l'incident i ha fet una crida a deixar que els Mossos facin la seva feina.

Actualitzat
El vigilant del servei de seguretat de Prosegur que treballava a l'estació de Renfe de Castelldefels ha mort passats quarts de set del matí després d'haver rebut diversos cops. Segons sembla, els fets han passat quan el vigilant s'ha acostat a l'agressor, usuari del servei de Rodalies, que estava protagonitzant aldarulls a l'estació, per recriminar-li la seva actitud i demanar-li que deixés de molestar i es comportés. Finalment l'ha fet fora. Aleshores, l'home hauria volgut tornar a entrar a les andanes, sense pagar billet, i s'ha barallat amb una caixera. Això hauria provocat una discussió entre víctima i detingut, i el posterior forcejament.

Els serveis d'emergència han intentat reanimar sense èxit la víctima, que ha mort poc després d'haver estat agredit. L'autòpsia ha de determinar les causes exactes de la mort de l'home. Encara no se sap, si ha mort arran dels cops o a causa d'un infart que hauria tingut després de l'agressió. Alguns testimonis diuen, però, que durant la disputa s'ha desplomat.

L'alcalde crida a deixar via lliure en la investigació


Davant les circumstàncies poc clares de l'incident, els Mossos ja han indicat que s'han fet càrrec de la investigació. En aquest sentit, l'alcalde de Castelldefels, Joan Sau, que ha donat el condol als familiars de la víctima, s'ha mostrat molt prudent a l'hora de pronunciar-se sobre l'incident i ha fet una crida a deixar que els Mossos facin la seva feina. En qualsevol cas, ha manifestat que en els propers dies, un cop aclarida la investigació, ja farà una valoracio dels fets.

Fonts dels Mossos d'Esquadra han informat que efectius de la policia local han detingut immediatament el presumpte autor de l'homicidi, un veí del municipi de 20 anys amb antecedents per lesions, a la mateixa estació després d'haver rebut una trucada. De fet, un repartidor de diaris hauria retingut el passatger fins que han arribat els agents. Poc després, han traslladat el jove a la comissaria de Gavà dels Mossos d'Esquadra.

A mig matí s'ha aixecat el cadàver i tant l'estació com la línia de trens han operat amb total normalitat.


VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut