Catalunya

L'agenda cultural dels lectors

Sou molts els usuaris que ens envieu esdeveniments culturals que es faran al vostre municipi, comarca, ciutat... i és per això que obrim aquesta secció, una agenda on aplegarem tot tipus d'actes relacionats amb l'art i el lleure.

Actualitzat


Teatre, cinema, literatura, pintura, esport, exposicions, concerts, projeccions... Tot el que vulgueu donar a conèixer a la comunitat de lectors del 324 anirà omplint el calendari d'actes de l'agenda cultural, un espai creat per i per a vosaltres.  

Gener 2012



Exposició temporal al Museu Marítim de Barcelona: "Josep Esquirol. La memòria fotogràfica" (del 20 de gener fins l'1 de maig) Procedent del Museu de l'Anxova i la Sal de l'Escala, l'exposició ens mostra, a través de 50 fotografies i altres objectes del fotògraf Josep Esquirol, la vida quotidiana de finals del segle XIX i principis del XX.

Cinema francès a Sabadell
(a partir del 12 de gener)
L'Alliance Française i Cineclub Sabadell, en l'àmbit dels dijous del Cineclub, presentem el Mes del Cinema Francès.
Per començar: "Les quatre cents coups" de François Truffaut (1959). El seguiran dues mirades femenines al món actual: "Les bureaux de Dieu" (Claire Simon, 2008) i "White Material" (Claire Denis, 2009), mostra de l'evolució de la perspectiva cinematogràfica francòfona.
Horari: de 20:00 a 22:30 
 
Representacions de l'espectacle de Els Pastorets a tot Catalunya:
Els mesos de desembre, gener i, en alguns casos, febrer, es faran nombroses representacions d'Els Pastorets arreu de Catalunya. Podeu trobar informació sobre l'hora i el dia de les representacions per poblacins a: pastoretsdecatalunya.cat

Representacions amb titelles pel medi ambient:
A partir del 18 de desembre i fins a finals d'abril del 2012 a la sala "Espígol" dels Jardins del Segrià de Lleida, els caps de setmana i festius a partir de les 12:00 del migdia, representacions de titelles a càrrec de la companyia Albada Verda Titelles. Amb el suport de l'associació La Forest.


Agenda de desembre de 2011.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut