Barcelona

Una altra lloba va saltar la tanca del seu recinte al Zoo l'endemà que se n'escapessin dues

Una tercera lloba del Zoològic de Barcelona va aconseguir saltar ahir la tanca de tres metres que separa els animals de l'exterior. El nou incident es va produir dijous, l'endemà que dues llobes, una mare i la seva filla s'escapessin de les seves instal·lacions. Fonts del zoològic han explicat a Catalunya Ràdio que, fruit dels nervis per l'operació de trasllat de les llobes a una zona més segura, una de les filles de la que va estar fugida dimecres durant una hora també va aconseguir saltar.

Actualitzat
No obstant, aquesta vegada de seguida es va agafar l'animal, ja que els treballadors estaven preparats per emportar-se-les. Cal tenir en compte que la mare no era amb elles.

Això va passar en les hores prèvies a l'obertura del Parc però, a causa de la durada de l'operació de trasllat de les quatre llobes, el zoo es va obrir una hora més tard.

Tot plegat, només 24 hores després que dimecres el Zoo de Barcelona trobés que dues llobes, una mare i un cadell, s'havien escapat de les seves instal·lacions. En aquells moments hi havia uns 900 visitants dins del Zoo, entre ells 17 grups d'escolars.

Els animals no van arribar a sortir del Zoo, però mentre que una es va poder trobar i agafar de seguida, l'altra va costar una mica més de localitzar i és la que va fer saltar les alarmes.

Anar al contingut