Imatges d'arxiu de George Clooney i de Cristiano Ronaldo. (Foto: Reuters)
Imatges d'arxiu de George Clooney i de Cristiano Ronaldo. (Foto: Reuters)
Roma

La defensa de Berlusconi proposa George Clooney i Cristiano Ronaldo com a testimonis en el "cas Ruby"

Silvio Berlusconi és sinònim d'espectacle i al seu judici no en podia faltar. La defensa del primer ministre italià ha proposat més de 70 persones com a testimonis en el procés de l'anomenat "cas Ruby", que comença el 6 d'abril que ve, i on Il Cavaliere haurà de respondre per les imputacions de prostitució de menors i abús de poder. Els advocats han lliurat aquest dimarts al Tribunal Penal de Milà la llista amb els noms dels testimonis, entre els quals figuren l'actor nord-americà George Clooney i el futbolista del Reial Madrid Cristiano Ronaldo.

Actualitzat
No ha transcendit perquè els advocats de Silvio Berlusconi han demanat la declaració de George Clooney i Cristiano Ronaldo, però no són els únics noms coneguts del llistat. Hi figuren també la nòvia de Clooney, l'actriu italiana Elisabetta Canalis; el ministre d'Afers Estrangers italià, Franco Frattini, i el cantant napolità Mario Apicella, que acompanya habitualment Berlusconi en les seves festes i interpretacions musicals i amb qui Il Cavaliere ha enregistrat dos discs.

També hi apareixen les ministres italianes d'Igualtat d'Oportunitats, Mara Carfagna, i d'Educació, Maria Stella Gelmini, que van assistir a diversos sopars a la residència que Berlusconi té a prop de Milà.

Segons la Fiscalia de Milà, que exerceix l'acusació, Karim El Mahroug, àlies "Ruby", nascuda l'1 de novembre del 1992, va mantenir relacions sexuals amb el primer ministre italià en tretze ocasions a la seva residència milanesa. Va ser entre el 14 de febrer i el 2 de maig del 2010, quan encara era menor d'edat.

Silvio Berlusconi ha desmentit reiteradament haver mantingut relacions íntimes amb la jove. Ha reconegut, però, que va trucar a la comissaria de Milà on estava retinguda per un robatori de 3.000 euros i va ordenar que la deixessin en llibertant, afirmant que era la neboda del llavors president egipci, Hosni Mubarak.

"Ruby" ha estat proposada com a testimoni tant per part de la defensa com de l'acusació, que ha citat també a declarar 32 dones que van acudir a les festes de suposada índole sexual organitzades a la residència del primer ministre italià.
Anar al contingut