A banda de l'anglès, cada cop prenen més força altres idiomes com el xinès.
A banda de l'anglès, cada cop prenen més força altres idiomes com el xinès.
Madrid

El coneixement de llengües estrangeres incrementa un 44% les possibilitats de trobar feina

El coneixement d'una llengua estrangera, en especial l'anglès, incrementa un 44% les possibilitats de trobar feina i s'ha convertit en un requisit indispensable per a les empreses en l'actual context d'internacionalització. Són dades d'un estudi elaborat per la consultora Randstad, que afirma que dominar altres llengües pot ser decisiu a l'hora de trobar una feina.

Actualitzat
I és que el 75% dels llocs de treball que ofereixen les empreses en aquests moments per a perfils sènior i alts directius exigeixen com a requisit "indispensable" el coneixement d'un altre idioma. Saber comunciar-se en una altra llengua "s'ha convertit en un requisit indispensable en els processos de recerca de feina", però ja no només és convenient dominar una llengua com l'anglès, sinó que el mateix mercat ha fet que d'altres, com el xinès, s'hagin convertit en les noves oportunitats de treball", ha explicat la directora de la consultora Randstad Professionals, María Ángeles Tejada.

Per sectors, les carreres tècniques són les més exigents en els seus processos de selecció sobre el coneixement d'idiomes, en concret perfils de l'àrea de finances i banca, així com alts càrrecs de l'advocacia i de diferents branques del sector de vendes i màrqueting.

Entre els espanyols, els idiomes més estesos són l'anglès, el francès i l'alemany, encara que cada vegada estan cobrant més protagonisme d'altres com el xinès. Malgrat això, segons un estudi elaborat per l'empresa EF, Educational First, els espanyols són els que tenen el nivell d'anglès mes baix d'Europa per darrere d'Itàlia i per davant de Rússia i Turquia.
Anar al contingut