Estats Units

Amazon obre un magatzem digital de música, vídeos i altres documents

Cloud Drive és una de les noves funcionalitats d'Amazon. Es tracta d'un sistema d'emmagatzematge digital per a música, vídeos o llibres descarregats que pot ser utilitzat en línia amb qualsevol dispositiu que tingui connexió a internet.

Actualitzat
Cloud Drive ofereix 5 GB d'emmagatzematge en línia gratuït, superant en el seu llançament serveis com Dropbox, s'avança d'aquesta manera als competidors com Apple o Google en el llançament d'aquest tipus de plataforma.

També proporciona accés il·limitat des de qualsevol ordinador i assegura la impossibilitat de pèrdua de continguts.

Per utilitzar Cloud Drive simplement cal registrar-se a la pàgina web d'Amazon i pujar tot el contingut audiovisual a l'anomenat "núvol", és a dir, en servidors que ho allotgen de manera segura. A partir d'aquí, l'usuari podrà començar a descarregar continguts audiovisuals que s'aniran guardant en aquest espai extern, sense ocupar espai a l'ordinador.

A la vegada, Amazon ofereix Cloud Player, un reproductor online per a dispositius Android des del qual es poden reproduir els continguts emmagatzemats a Cloud Drive.

Només als Estats Units

No obstant això, només les noves compres digitals s'inclouran en el magatzem, i totes les adquisicions prèvies a aquest nou canal s'hauran de desar manualment.

Per desar música, Amazon accepta els formats MP3 i AAC. A més, es pot desar qualsevol tipus de contingut, incloent documents i vídeo HD.

De moment només està disponible als Estats Units, però es preveu que s'estengui aviat cap a d'altres països. La proposta de llançament ofereix una ampliació de 5 GB fins als 20 GB per uns 20 dòlars l'any. En l'espai que és gratuït hi caben unes 1.000 cançons, 2.000 fotos i 20 minuts de vídeo HD al mes.
Anar al contingut