Parla en directe amb El meu 3cat24

El meu 3cat24 obre una finestra perquè els usuaris d'aquest espai trobeu una via ràpida de comunicació amb l'equip de participació d'aquest portal. Volem obrir un canal informatiu a l'abast de tots aquells que ens volen explicar la seva realitat informativa més propera. Vols explicar-nos el què, el qui, el quan i el com?

Actualitzat
El nostre objectiu és ser millors cada dia, altaveus de les vostres informacions. Des d'El meu 3cat24 treballem per crear una xarxa de periodisme ciutadà que arribi a tots els indrets del país, en obert i en directe. Des d'ara, el nostre equip seguirà de més aprop la realitat que t'envolta i donarà veu a les teves notícies en el moment que ens les vulguis explicar.

En saps el perquè o el perquè no? Coneixes el lloc de la notícia i l'has fotografiat? Penses que pots contribuir a ampliar l'agenda informativa del moment, des del teu municipi? Tens més versions d'un mateix fet? Se t'ha acudit una idea genial perquè la veu de l'actualitat arribi a més gent des d'El meu 3cat24? Per a tot això i per tot allò que ens vulguis dir, aquest és el teu espai!


Anar al contingut