Tel Aviv

L'expresident d'Israel Moshe Katsav, condemnat a 7 anys de presó per violació

L'expresident d'Israel, Moshe Katsav, ha estat condemnat a 7 anys de presó per violació i abusos sexuals. El tribunal de districte de Tel Aviv, la capital, ha emès la sentència davant de l'acusat, en una vista retransmesa en directe per televisió. Quan el jutge li ha llegit la sentència, Katsav, de 65 anys, s'ha posat a plorar i ha dit que era víctima d'una equivocació. L'exmandatari israelià ingressarà a la presó el 8 de maig.

Actualitzat
El tribunal de districte de Tel Aviv ha condemnat a 7 anys de presó l'expresident d'Israel, Moshe Katsav, per violació i agressió sexual. El jutge ha llegit la sentència davant de l'acusat, que ha perdut els nervis i enmig de plors s'ha declarat víctima d'una equivocació.

L'expresident israelià ha estat considerat culpable de violar dues treballadores del Ministeri de Turisme a l'època que n'era titular, als anys 90. També se'l responsabilitza d'assetjament sexual i de dos actes indecents, un dels quals amb ús de la força, quan ja era president d'Israel, càrrec al qual va accedir l'any 2000.

Moshe Katsav manté que és innocent de tots els càrrecs i que és víctima d'un linxament organitzat. Katzav, de 65 anys, ingressarà a presó el 8 de maig, just el dia que es commemora la creació de l'estat d'Israel.

Anar al contingut