Trípoli

El fill de Gaddafi assegura que no tenen por d'una intervenció militar de la comunitat internacional

Discurs desafiador del fill del coronel Moammar al-Gaddafi. Saif al-Islam al-Gaddafi assegura que no "tenen por" d'una intervenció militar internacional després de la resolució del Consell de Seguretat de l'ONU que permet l'ús de la força per protegir els civils libis. El fill del dictador assegura que la decisió de les Nacions Unides de "bombardejar Líbia" no és ajudar la població, "sinó matar-la". Qualifica la resolució d'"injusta" i insisteix que les forces líbies mai han dut a terme atacs aeris contra civils. Saif al-Islam al-Gaddafi afirma que les informacions difoses sobre els bombardejos en ciutats rebels són "falses".

Actualitzat
"Som al nostre país i amb la nostra gent. I no tenim por". Aquesta és la resposta del fill de Gaddafi, Saif al-Islam al-Gaddafi, considerat el seu hereu polític. Assegura que no els fa por la intervenció militar aprovada pel Consell de Seguretat de l'ONU.

En unes declaracions fetes a la cadena nord-americana ABC, Gaddafi ha defensat l'actuació del règim en l'enfrontament amb els rebels. Diu que "l'exèrcit i els voluntaris libis han lluitat contra rebels armats i han alliberat cinc ciutats, i no ha mort ni un sol civil". Assegura que "no hi ha hagut matances a Líbia".
VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut