Un grup de joves desplega una pancarta a favor de TV3 a València. (Foto: ACN)
Un grup de joves desplega una pancarta a favor de TV3 a València. (Foto: ACN)
València

Un grup de joves reivindica a la mascletà el retorn de les emissions de TV3 al País Valencià

Una gran pancarta amb el lema "Volem TV3" s'ha pogut veure aquest dijous al migdia a la mascletà que s'ha fet a la plaça de l'ajuntament de València que aquests dies celebra les Falles. La pancarta, l'han desplegat un grup de Joves d'Acció Cultural del País Valencià (ACPV). El grup també prepara altres actes per demanar el retorn de les emissions de Televisió de Catalunya al País Valencià després que ara fa un mes ACPV decidís apagar els repetidors que donaven el senyal de Televisió de Catalunya per les amenaces de multes del govern de Francisco Camps.

Actualitzat
Les Falles de València han estat tradicionalment una oportunitat per a la crítica i la reivindicació. I un grup de joves d'Acció Cultural al País Valencià no han volgut deixar passar l'oportunitat per reclamar el retorn de les emissions dels canals de Televisió de Catalunya al País Valencià.

Ho han fet aquest dijous al migdia a la plaça de l'ajuntament de València en una de les tradicionals mascletàs que precedeixen la cremà de les Falles. Els joves han desplegat durant cinc minuts per sobre dels seus caps una gran pancarta amb el lema "Volem TV3".

La protesta és una de les moltes que s'ha fet des que el 17 de febrer ACPV va decidir tancar els repetidors que permetien veure TV3 a terres valencianes. Ho van fer les amenaces de multes del govern valencià, que ja havia imposat a l'associació sancions per valor de més de 700.000 euros.

L'entitat també prepara altres actes de protesta, com una manifestació pel 16 d'abril que acabarà amb un concert de Lluís Llach.

Anar al contingut