Vacarisses

El servei de trens entre Terrassa i Manresa estarà tallat fins dissabte a la nit

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha dit que la circulació de trens entre Terrassa i Manresa estarà tallada fins "dissabte a les onze de la nit". És la previsió de reobertura que li ha fet arribar Renfe, ha dit el conseller. Mentrestant, el servei es continuarà fent amb autobusos. Al tram afectat es treballa per retirar la roca de grans dimensions que va caure a la via ahir a la nit a Vacarisses i retirar el tren que va descarrilar, a més de reparar les infraestructures danyades, com la via i la catenària. L'incident va provocar onze ferits.

Actualitzat
El servei ferroviari entre Terrassa i Manresa està tallat des d'ahir a la nit pel despreniment i descarrilament d'un tren a Vacarisses. El portaveu de Renfe, Antonio Carmona, havia dit que el tram afectat estaria tallat com a mínim tot el dia, però ara la interrupció va més enllà.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha dit que, segons Renfe, el servei de trens entre Terrassa i Manresa estarà interromput fins "dissabte a les onze de la nit". Recorder ha garantit que, mentre duri el tall, el servei entre les dues ciutats es continuarà fent amb autobusos.

Despreniment i descarrilament
 
La causa de tot plegat ha estat el descarrilament d'un comboi de Rodalies de la línia R-4, la que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa, pel despreniment d'una roca de grans dimensions a la via a l'altura de Vacarisses. 

El maquinista no la va veure a temps per evitar la topada i el descarrilament del comboi, amb una cinquantena de passatgers, va ser inevitable. El resultat: 11 ferits lleus, entre els quals el conductor, i el tram de la línia R-4 entre Terrassa i Manresa, inutilitzat fins dissabte a la nit.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut