Lliga de Campions

El Madrid de Mourinho goleja l'Olympique de Lió (3-0) i trenca la maledicció dels vuitens de final

El Reial Madrid va demostrar la seva superioritat sobre l'Olympique de Lió i el va golejar per 3-0 per classificar-se per als quarts de final de la Lliga de Campions. Amb dianes de Marcelo, Benzema i Di María, els de Mourinho han trencat un doble malefici que els perseguia: han superat els vuitens de final després de sis temporades i han derrotat per primera vegada l'OL. Abans del partit, els videomarcadors del Bernabéu van projectar un missatge d'ànim per al blaugrana Abidal i quan es va acabar el matx els futbolistes de tots dos equips es van posar una samarreta amb el lema "Ànims, Abidal".

Actualitzat
Amb tota l'artilleria, amb Cristiano Ronaldo, amb l'onze de gala, Mourinho no es va arriscar en aquest partit, en què el Madrid va voler trencar amb el seu passat de sis fracassos consecutius a la Champions. El partit no va decebre. En els primers 45 minuts, tots dos equips van disposar d'ocasions per marcar. La primera ocasió va ser d'Özil i, la segona, de Marcelo. En el 17, Cristiano ho va tornar a intentar, però Lloris el va atrapar.

En el 21, torn per a l'Olympique. Xut de César Delgado i Casillas, amb molts problemes, aconsegueix enviar la pilota a córner. Quatre minuts més tard, passada llarga d'Özil i Cristiano Ronaldo torna a posar a prova el porter internacional francès, que l'envia a córner. Però 9 minuts abans del descans, golàs de Marcelo. El brasiler es desfà de dos defenses i marca. Lloris arriba a tocar la pilota, però sense la força necessària per desviar-la. Aquest és el primer gol de Marcelo a la Champions. I abans d'acabar aquest temps, dues jugades més dels locals. Minut 41, Benzema és el protagonista i Lloris és qui respon amb una bona acció. I en el 43, gol ben anul·lat a Benzema per fora de joc.

La segona part va començar amb una caiguda de Benzema a l'àrea de l'Olympique. Es reclama penal, però l'àrbitre deixa que continuï la jugada. I, dos minuts més tard, el Madrid fa el segon. Més ben dit: el fa Benzema, un jugador clau en el partit i que, tot sol davant del porter francès, marca per sota de les cames. Curiosament, en els primers 25 minuts d'aquesta segona part l'Olympique no va xutar a porteria ni va crear ocasions de gol.

La primera, en el minut 64: xut de Gomis, errada de Casillas i Sergio Ramos envia la pilota a córner. Amb el partit decidit, Mourinho va fer sortir Adebayor per Cristiano, que encara no sembla restablert del tot. I, finalment, en el 75, el gol de la tranquil·litat per als madridistes. Errada defensiva, Özil deixa la pilota a Di María i aquest sentencia l'eliminatòria. Per fi els jugadors de Florentino han trencat el malefici dels vuitens de final de la Champions.